sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonloppu on melkein ohi

Nyt on sunnuntai-ilta.Katson parhaillaan Ykköseltä Skavabölen pojat-nimistä elokuvaa.Onko kukaan blogini lukija nähnyt tuon elokuvan?

(Elokuvan traileri on tässä.)

Muutenkin tuli tänä viikonloppuna elokuvia katseltua.Sinister-elokuvan katsoin myös.Siitä elokuvasta tein pienen leffa-arvostelun videokanavalleni.Skeleton Crew-leffa tuli siitä elokuvasta mieleen.Tässä on Sinisterin traileri.

Skeleton Crew-elokuvassa on kotimaisia ja ulkomaalaisia näyttelijöitä.Elokuvan ohjaajalla ei ole ns. kaikki Muumit laaksossa.

Tämä postaus on hiukan lyhyt,koska kärsin noin viikon selkäkivuista ja nyt on sitten niska jumissa.

Mukavaa uuden viikon alkua sinne! :)

2 kommenttia:

  1. Moi, ikävä kuulla niska- ja selkävaivoista, toivottavasti ovat jo ohi!
    Olen itse nähnyt Skavabölen pojat joitakin vuosia sitten, mutta se oli mielestäni niin tylsä leffa, että meinasin jättää kesken. En yleensäkään pidä suomalaisista leffoista - oikeastaan vain Aku Louhimiehen ohjaukset ovat yleensä hyviä. Hänen Irtiottoja-sarjansa oli mielestäni kaikkien aikojen paras sarja, ja myös Louhimiehen leffat Vuosaari, Paha maa, Valkoinen kaupunki ja Levottomat (1.osa) ovat olleet todella hyviä. Uusin leffa, 8-pallo, on vielä näkemättä, mutta aion kyllä jossain vaiheessa yrittää senkin katsoa. Mitä itse pidät Louhimiehen tuotannosta?
    t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Virpi! Selkävaivat ovat jo ohi,mutta niska on vielä hiukan jäykkä.

      Itse katselin Skavabölen poikia lähinnä sen takia,kun siinä on komea miesnäyttelijä eli Pamela Tolan poikaystävä(siis,jos he ovat vielä yhdessä.). ;)

      Itse pidin Levottomat-elokuvasta myös ja Kuutamolla-elokuvasta.Isänmaan toivot-tv-sarja on tosi hauska.Sitä suosittelen lämpimästi kaikille.Youtubesta löytyy siitä sarjasta videoita. :)

      Itse katson todella harvoin kotimaisia elokuvia.Minusta Dome Karukosken elokuvat (esim.Tyttö sinä olet tähti ja Napapiirin sankarit)ovat tosi hyviä.Siis ainakin ne elokuvat,jotka olen itse nähnyt.

      Poista