maanantai 12. elokuuta 2013

Elokuvia sateisiksi ja harmaiksi päiviksi

Blogissani oli taas pitkä postaustauko,koska tässä oli kaikenlaista hommaa kesän aikana,mutta postauksia tulee jatkossakin.

Täksi viikoksi luvattiin Ilmatieteenlaitoksen sivulla tänne Keski-Suomeen sateita ja jopa ukkosta.Ainakin tänään pitäisi ukkostaa ja sataa paljon.Toivottavasti ei oikeasti koko viikkoa sada.

Nyt,kun on näitä harmaita ja masentavia päiviä ollut paljon,päätin piristää sateisia päiviä elokuvavinkeillä,koska ainakin itse tykkään elokuvien katsomisesta varsinkin silloin,kun sataa vettä,kuin saavista kaataen. :)

Elokuvat eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

She´s The Man - Komedia,jossa on paljon hauskoja hetkiä.Komeita miehiäkin siitä elokuvasta löytyy ja juoni on hauska.Kannattaa katsoa tämä elokuva.

Slumdog Millionaire - Slummien miljonääri - Elokuva,joka sijoittuu Intiaan.Elokuva palkittiin Oscar-pystillä ja sitä en ihmettele yhtään,koska juoni oli kiehtova ja romantiikkaakin löytyy.


Tie Pohjoiseen - Kotimainen elokuva,jossa reissataan ympäri Suomea samalla,kun kaksi ihmistä tutustuvat toisiinsa.Draamaa ja komediaa löytyy tästä elokuvasta.Vesa-Matti Loiri löytyy mm. pääosanäyttelijöistä.

http://www.youtube.com/watch?v=3WNIXRl41UQ

The Shining - Loistavan ahdistava ja hyvin näytelty elokuva,jossa Jack on todella uskottava kirjailija.Tämä klassikko on nähtävä vähintään kerran elämässä!


Mr. Nobody - Todella koskettava elokuva,jonka tarina sijoittuu kauas tulevaisuuteen.Juoni on todella mielenkiintoinen.Jared Leto on loistava.Itse itkin pari kertaa elokuvan aikana,koska se kosketti minua niin paljon.Huomasin itsessäni ja päähenkilössä jotakin samaa.

Brodeback Mountain - Oscar-palkittu elokuva,joka kertoo vaikeasta valinnasta ja ennen kaikkea rakkaudesta.Heath on pääosassa loistava ja elokuva on koskettava ja palkintonsa todellakin ansainnut.
 
Tässä oli muutama elokuvavinkki harmaiksi ja sateisiksi päiviksi.Eiköhän tästä postauksesta löydä itselleen jotakin katseltavaa.Jokaiselle toivottavasti löytyy tästä listasta edes yksi elokuva,joka miellyttää. :)
 
Kertokaa sitten,että mistä elokuvista piditte ja mistä ette.Itse ainakin pidin noista kaikista elokuvista.:)
 
Ei muuta,kuin leffoja metsästämään ja niitä vuokrailemaan.Eiköhän tuo Tie Pohjoiseen ainakin löydy lähimmästä vuokraamosta.;)
 
Hauskaa leffailtaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva että kirjoitit! Ja kiitos leffavinkeistä! Pari menee katseluun!
    Ja katsoin videosi jossa kerrot että jotkut youtubessa on haukkunut sinua.
    Haluan sanoa, että niinkuin vlogissa sanoit he ovat vain paskakasoja :)! Kukaan normaali ihminen ei hauku kenenkään ihmisen ulkonäköä , painoa tms! Tietenkin näitäkin ihmisiä on, mutta heillä on varmaan aika köyhä elämä kun pitää jonkun tuntemattoman ihmisen ulkonäköä miettiä!
    Ja olet kaunis sellaisena kuin olet! Kaikki meistä on ainutlaatuisia ja oikeasti rumia ovat ne joiden luonne on ilkeä.
    Ps. Jossain videossa hiuksesi olivat kiinni ja se sopi sinulle hyvin :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi anonyymi! Mitkä elokuvat aiot katsoa?

      Mukavaa,kun joku tykkää edes videoistani.

      Poista