tiistai 3. kesäkuuta 2014

Back here again

Heips!

Siitä on monta viikkoa,kun viimeksi päivitin blogiani. :) Tämä on ensimmäinen blogipostaus rempan jälkeen.Voin ihan rauhassa hakata näppistä ja kirjoittaa ilman,että joku häiritsee.

Koti-ikävä oli kamala tämän yli 8 viikon aikana. Olin kyllä niin valmis tulemaan takaisin kotiin monen kuukauden tauon jälkeen.Onneksi se helvetti on ainakin toistaiseksi ohi.Meinasin heti rempan jälkeen kirjoittaa tänne,mutta viime aikoina olen vaan jaksanut elää normaalia elämää ja tehdä videoita.

Nyt sataa vettä ja nukuttaa.Sade alkoi vähän ennen Salkkareita ja meinasin pari kertaa torkahtaa tuon masentavan kelin takia. Jo pelkkä sateen ropina saa silmät painumaan kiinni,mutta kiva palaute piristää ja fanikirjeitäni aion lukea aina,kun on paska päivä. Ne piristävät aina päivääni. Uudet lenkkaritkin piristivät loppukevättäni,kun lempilenkkarini olivat reikiä täynnä toukokuun lopussa,kun hävitin ne.Ne olivat niin ihanat leopardikuviolliset.Rakastin niitä kenkiä niin paljon.Harmi,kun en samanlaisia kenkiä löytänyt mistään.

Nyt jalkojani koristavat mustat Converset.Kun olen ulkosalla käppäillyt,niin vastaan on tullut ainakin viidet samanlaiset kengät.Se hymyilyttää.En tiedä,että olenko muotitietoinen vai mistä se johtuu.Kun olin Jenni Vartiaisen keikalla,siellä oli yhdellä naisella myös leopardikuviolliset Converset jaloissa. Jostakin syystä tuijotan aina ihmisten kenkiä.En tiedä mistä se johtuu.Ennen en tehnyt niin.Ehkä haluan bongata ihania kenkiä.Kai olen sitten niin hurahtanut noihin tennareihini.

(Anne Pohjonen
Poste Restante
40100 JYVÄSKYLÄ)


Mitäs muuta on kuukauden aikana tapahtunut?Sain ensimmäisen ihanan paketin videoideni katselijalta.Vieläkin on yksi lahjoitussuklaa syömättä.Milloinkohan sen syön? Se jää nähtäväksi. :)

Miittasin myös blogitaukoni aikana yhden videoideni katselijani. Tuntui oudolta nähdä videoideni katselija,kun hän oli niin iloinen siitä,että sai nähdä minut. Se tuntui huvittavalta,mutta ehkä totun siihen.Toisaalta en halua koskaan täysin tottua siihen,että joku esim. käyttäytyy niin kuten se yksi hlö,jonka tapasin ennen vappua.

Nyt parhaillaan mietiskelen,että tulenko Jyväskylämiittiin,joka on 7.6. klo 14-17 Lutakon aukiolla.Lutakon aukiolla kävelin viimeksi,kun etsin Tanssisali Lutakkoa,jossa oli Jennin keikka. :)

Säätiedostusta olen tarkkaillut ja tällä hetkellä näyttää siltä,että silloin lauantaina tulee vettä ja ukkostaa.Lutakon aukiolla ei oikein kannata sateessa seistä. Hitsi,kun osaisin päättää,että tulenko paikalle vai en. :S En kuitenkaan koskaan ole miitissä ollut.

Taidan nyt lopetella ja katsella Carrien päiväkirjoja,kun tänään alkaa kyseisen sarjan uudet jaksot.Unohtuu ainakin hetkeksi tämä masentava sää. ;)

Mukavaa alkukesää! *hali*

P.S. Seuraava postaus koskee saamaani blogihaastetta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti