sunnuntai 11. elokuuta 2013

Elokuvia sateisiin ja harmaisiin päiviin

En ole pitkään aikaan kirjoittanut tänne mitään,koska olen keskittynyt niin paljon vloggaamiseen ja muihin asioihin.

Viime aikoina on tullut paljon vettä ja harmaita päiviä on riittänyt,minkä vuoksi päätin omistaa yhden postauksen elokuville,joita kannattaa katsoa,kun haluaa hetkeksi unohtaa harmaan ja masentavan kelin ulkona.Mainitsen tässä postauksessa muutaman lempielokuvani.Trailereita löydät myös tästä postauksesta. Ei muuta,kuin videovuokraamoon luettuasi nämä leffavinkit. ;)

Elokuvat eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

Slumdog Millionaire - Oscar-voittaja vuosien takaa,joka sijoittuu Intiaan.Itse pidin paljon elokuvan juonesta.Elokuvasta ei romantiikkaa puutu. ;)

40 v ja neitsyt - Komedia,josta löytyy romantiikkaa ja hauskoja kohtia.Tämän elokuvan olen useamman kerran nähnyt ja pääosan miesnäyttelijä on hauska.


http://www.youtube.com/watch?v=Obw-9hUqaYY
Tie Pohjoiseen - Elokuva,jossa reissataan ympäri Suomea.Minusta elokuvassa on hyvä juoni ja hauskoja kohtiakin löytyy tarvittaessa.Ainut miinus on ehkä hiukan surullinen loppu,kun yksi päähenkilöistä kuolee. :(

Brodeback Mountain - Elokuva,joka kertoo rakkaudesta ja vaikeasta valinnasta.Tämäkin elokuva on palkittu ainakin yhdellä Oscar-pystillä enkä ihmettele sitä yhtään.Elokuvassa on hyvä juoni ja se koskettaa.Heath on loistava tässä elokuvassa.Tämä elokuva pitää nähdä vähintään kerran.

Hohto - Elokuva,jonka juoni ei taatusti ole jäänyt kenellekkään epäselväksi.Elokuvassa on ahdistavia ja pelottavia hetkiä.Pääosan näyttelijä on loistava.Tätä elokuvaa ei kannata katsoa ennen nukkumaan menoa eikä pimeässä.Itse sain nuorempana iljettävän olon varsinkin yhdestä kohtauksesta..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti