perjantai 22. helmikuuta 2013

On vuosi ´85..

Kävin eilen katsomassa elokuvan nimeltä "Vuonna ´85."Elokuva alkoi viiden jälkeen iltapäivällä.kävin elokuvissa yksin.Elokuvan juoni on hyvin kasarihenkinen.Sanotaan juonesta sen verran,että siin' on rakkautta,musiikkia ja eräs Kummelin herrakin siinä on.Kolmiodraamaakin löytyy.Leffan traileri kertokoon enemmän elokuvasta..

http://www.lyricstime.com/eppu-normaali-vuonna-85-lyrics.html <-- Eppujen biisin sanat.

Elokuva sijoittuu Tampereelle ja siinä käydään mm. Särkänniemessä ja yöelämässäkin.

Tässä muutama biisi,joka soi elokuvassa.

(Juice Leskinen - 15. yö)

(Eppu Normaali - Vuonna ´85)

Minusta näyttelijöiden roolityöt olivat hyviä ja ajan henki näkyi leffasta hyvin.Oli isoja puhelimia ja lankapuhelimiakin löytyi.Oli myös tosi räikeän värisiä vaatteita ja miehillä oli suurinpiirtein kaikilla takatukat.

Elokuvalle annan viidestä tähdestä kolme tähteä,vaikka en yleensä paljoa kotimaisia elokuvia käy elokuvissa katsomassa,koska suosin yleensä ulkomaisia elokuvia käydessäni elävissä kuvissa kuten vanhemman polven ihmiset sanovat.

Leffa loppui vähän ennen seitsemää eli elokuva kesti vähän yli tunnin.Elokuvan jälkeen ostin itselleni pari kivaa vaatetta ja alennuksessa olevaa suihkugeeliä. :)

Kymmeneltä alkaa muuten Neloselta elokuva nimeltä Nuori Hannibal.Sen aion katsoa,vaikka olen muistaakseni senkin käynyt elokuvissa katsomassa.

Tein tässä myös mansikkapirtelöä,mikä odottaa minua jääkaapissa.Pirtelöstä ajattelin nauttia samalla,kun katson illan elokuvaa.

Tein muuten tällä viikolla videon asuinympäristöstäni,joka löytyy YouTubesta.Kanavani osoite on www.youtube.com/Anzuli85 .Selaa sieltä videoitani."Esittelyssä Keltinmäki ja Mäyrämäki" on oikea video.Tein videon illalla.Toivottavasti se ei haittaa.

Taidan nyt alkaa valmistua illan leffailtaan ja haen kohta sen pirtelön jääkaapista.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kirjoitus, videoita vaan lisää! :-) T.Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mari! Millaisia videoita haluaisit kanavalleni? :)

      Poista
  2. Kiva kun teit videon! Tosin kuten mainitsit, se oli hieman pimeä joten kauheasti siitä ei nähnyt maisemia, mutta ehkäpä saadaan kesällä valoisampi versio :) t. Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virpi: Olen aika laiska tekemään videoita. :( Kai minussa on hiukan Karvisen vikaa. =D

      Poista