maanantai 4. maaliskuuta 2013

Adele ansaitsi Oscarinsa

Yli viikko sitten jaettiin Oscarit.Itse katsoin Neloselta Oscar valvojaiset alusta loppuun,vaikka en ole nähnyt yhtään viime vuoden Oscar-ehdokaselokuvaa jne.

Katselin naisten hienoja Oscar-mekkoja ja minusta Adelen asu oli häikäisevä.En voinut muuta,kuin tuijottaa sitä ihastuneena.Adelen asu painoi tosi monta kiloa.Yli 10 kiloa se asu kuulemma painoi,mitä hän käytti Oscareiden aikana.

Adelen esittämä kappale Bond-tunnari "Skyfall" sai Oscarin ja minusta se kappale ja sen kappaleen esittäjä todellakin ansaitsee palkinnon.Adelen kappale on minusta paras Bond-tunnari kautta aikojen.En ole Bondien ystävä,mutta minusta tuo kappale on todella kaunis ja tunteellinen ja Adelen ääni sopii siihen todella hyvin.

Tältä Adele näytti Oscar-yönä.Eikö olekin ihana puku?Mitä mieltä olet Adelen esityksestä?

Ainut asia,mikä minua harmittaa on se,että Bond-tunnarin musiikkivideo on aika tylsä.Kyllä siinä sitä Bond-henkeä on,mutta minusta sitä voisi parantaa vielä jotenkin vai olenko yksin ajatukseni kanssa.No makuasioista voi kiistellä,sillä mielipiteitä on monia.

Toivottavasti en ollut ainoa,joka seurasi Oscareiden jakamista.Tiesitkö muuten,että Donner on ainoa suomalainen,joka on saanut Oscarin?Tuota en itse tiennyt ennen kuin katsoin erään talkshown,jossa se kerrottiin,kun Donner oli siellä vieraana.

Nyt on kuitenkin jo Oscareiden jaosta jo yli viikko ja palkintojen jaon jälkeinen univelka on kuitattu.

Sitten asiasta toiseen.. ;)

Pääsin testaamaan erästä uutuustuotetta ja nyt tarvitsisin blogini lukijoiden apua.Minulla on muutama ylimääräinen tuotenäyte ja tarvitsen testaajia.Haluaisitko sinä kokeilla ensimmäisten joukossa uutta tuotetta ja kertoa siitä mielipiteesi minulle ja yritykselle,joka valmistaa tuotetta?

Jos vastauksesi on kyllä,lähetä minulle sähköpostia ja kerro,miksi haluaisit kokeilla kyseistä tuotetta. Arvon sähköpostien lähettäneiden kesken tuotenäytteitä ja postitan tuotenäytteet mahdollisimman pian testaajille.

Ei muuta,kuin mailia tulemaan ja peukut pystyyn,että onni potkisi. ;)

Taidan tästä piakkoin lähteä ulos nauttimaan kauniista ja aurinkoisesta päivästä. :) Myöhemmin tällä viikolla on luvassa jotain muutakin kivaa.. ;) Olkaa siis tarkkana,kuin porkkanat.

Mukavaa maaliskuun ensimmäistä maanantaita!


P.S.Sähköpostiosoitteeni on annepblogi(a)gmail.com .Siis siltä varalta,jos et sitä blogistani löydä. Onnea jokaiselle ihan tasapuolisesti tuotenäytearvontaan. ;)

Tässä on linkki,jonka takaa löydät hiukan tietoa testituotteesta.
Tämän linkin takaa löytyy tietoa testattavasta tuotteesta.

9 kommenttia:

  1. Heissan! Sinut on haastettu: http://style-bits.com/2013/03/06/haaste/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anna! Kiitos blogihaasteesta. Vastaan siihen ihan kohta. :)

      Poista
  2. sulla on kivoja videoita Anne, niitä toivoisin lisää.. sellaisia joissa sinä näyt koska sua on kiva katsella :-)t. Mikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,Mikko,että pidät videoistani.Mukavaa,että edes yksi fani löytyy. Mikäs pärstässäni viehättää? :D

      Poista
  3. sulla on kauniit silmät - sielukkaat :-) t.Mikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista Mikko. En tiedä,että mitä muuta tähän sanoisin.. :D

      Poista
  4. Kiitos kun kiitit mua kommentista videossasi :-D oli kiva nähdä koko Anne ja olet edelleen suloinen. t.Mikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu vähän oudolta,kun kehut minua jatkuvasti.. :/

      Poista
  5. musta kahdesti ei oo jatkuvasti?

    VastaaPoista