maanantai 25. maaliskuuta 2013

Perjantai oli leffapäivä

Viime viikko oli osittain surullinen.Torstaina minulta kuoli eräs sukulainen.

Perjantaina halusin muuta ajateltavaa,minkä vuoksi kävin katsomassa elokuvan "21 tapaa pilata avioliitto."Se leffa sai minut hyvälle tuulelle.Se oli yllättävän hyvä kotimaiseksi elokuvaksi.Käykää ihmeessä se katsomassa.

Samuli Putron "Olet puolisoni nyt" soi elokuvan loppupuolella.

Mitäs sanoisin itse elokuvasta?Aku Hirviniemen,Armin ja Pamela Tolan roolihahmot olivat hauskoja.Minusta Tolan hahmo oli elokuvan hauskin ehdottomasti.Katsokaa elokuva,niin tiedätte enemmän.Putous-porukkaa leffasta löytyy.Rikukin siellä oli.

Leffan loputtua mietin,että olenko samanlainen,kuin Armin roolihahmo.Ainakin yhden yhtäläisyyden löysin.Sitä tulee verrattua päähenkilöä itseensä,varsinkin,jos roolihahmo on samaa sukupuolta.

Leffalle annan viidestä tähdestä neljä ja puoli tähteä.

On tässä kieltämättä vieläkin hiukan epätodellinen olo,kun siitä on vielä alle viikko,kun menetin sukulaiseni.Kaksi kertaa olen itkenyt.Eiköhän olo ala pikkuhiljaa parantua viimeistään hautajaisten jälkeen.Tässä omalla tavallani suren ja yritän tukea samalla surevaa äitiäni.Helppoa se ei ole,mutta tämä on elämää.Elämästä ei selviä hengissä.

Suruani helpottaa hiukan se tieto,että sukulaiseni on nyt hyvä olla,koska hänellä oli syöpä ja taatusti kipuja.

Menipäs tämä teksti masentavaksi.No kuolema ja hautajaiset eivät ole iloisia asioita.

Ajattelin,että huomenna voisin piristää itseäni uusilla kengillä.Ne saavat taatusti ajatukseni muualle,kun saan sovittaa erilaisia kenkiä.Kevätkengät ajattelin hankkia ja sitten,kun lunta ei ole enää maassa, käytän uusia kenkiäni.

Pääsiäisviikkokin alkoi.Tosi nopeasti on aika mennyt.Tällä viikolla viikonloppu on neljä päivää pitkä ja on tynkäviikko kuten ensi viikkokin on.Tulee ainakin paljon nukuttua.

Mukavaa pääsiäisviikon alkua! :)


2 kommenttia:

  1. Kurjia uutisia olet saanut. Paljon voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ymmärryksestäsi.Kai se aurinko paistaa joskus risukasaankin.

      Poista