perjantai 15. maaliskuuta 2013

T.G.I.F.A.

Tämä viikko meni jälleen nopeasti.

Tiistaina tein pikavisiitin Jämsään.Kieltämättä oli hiukan väsynyt olo,kun tulin Jämsästä takaisin.Ehkä se johtui siitä,kun istuin reilusti yli kaksi tuntia bussissa yhteensä.Bussissa oli todellakin tunnelmaa.Kuuntelin luurillani musiikkia ja surffasin netissä,kun en jaksanut pikavisiitin ajaksi ottaa mukaani lukemista.

Jämsässä oli yhtä kurja keli,kuin kotikaupungissani.Lunta tuprutti ja tuuli hiukan.Paluumatkalla samaan bussiin tuli hiukan alkoholia nauttinut laitapuolen kulkija,joka tuli minulle juttelemaan,mutta onneksi hän jäi jo Korpilahdella pois kyydistä.Oli viinaa vailla.Sen verran kuulin,kun hän bussissa puhui kovaäänisesti kännykkäänsä.

Loppujen lopuksi olin iloinen,kun en asu Jämsässä.Siellä on kuitenkin eri meininki,kuin täällä Jyväskylässä.Tykkään enemmän tästä kaupungista.

Jämsän reissun lisäksi ei ole muuta tullutkaan tehtyä mitään ihmeellisempää.

Nyt tässä mietiskelen,että mitäköhän sitä tekisi viikonloppuna huomisillan saunomisen lisäksi.Yhden elokuvan katsoin tuossa iltapäivällä ja tuli puhelimella pelattua timanttipeliä.Mitäköhän muuta sitä vielä keksisi?

Leffoja tulee viikonloppuisin ainakin katsottua.Vielä,kun keksisi,että mitä elokuvia katsoisin.

Yhden videon meinasin ainakin viikonloppuna tehdä kanavalleni.Uusimmassa videossani maistelen lempijäätelöäni.Oma kanavani YouTubessa

Kohta on pimeää.Kuuntelen täällä musiikkia ja hakkaan samalla näppistä.Tähän loppuun voisin laittaa yhden perjantaibiisin alkaneen viikonlopun kunniaksi. ;) Enjoy!

Nauttikaa viikonlopusta (ja videoistani)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti