tiistai 28. tammikuuta 2014

Olisi mukavaa rakastaa muutakin,kuin Jyväskylää - ehkä juuri HÄNTÄ tuolla jossakin

Kävelin ulkona tänä iltana ja päätin hiukan räpsiä kuvia rakkaasta kotikaupungistani,koska minusta Jyväskylä on kaunis pimeään aikaan. :)

Tämä tie vie Tampereelle.(Siis se tie,mikä menee suoraan eteenpäin.)


Muutama minuutti ennen auringon laskua oli pakko ottaa kuva Keltinmäen sillasta,josta ei ole kovin pitkä matka kotikulmilleni. :) Olisi mahtavaa katsoa auringonnousua ja -laskua jonkun ihanan miehen kanssa joskus.

Yritin iskeä silmää ja antaa samalla pusun. :S

Keljonkeskuksen valot.Kuvanlaatu ei ole paras mahdollinen,kun oli kylmää ja kamerani ei ole järkkäri. :(

Lunta ei ole vielä paljoa,mutta siitä huolimatta keli oli talvinen..
Minä ja Keljonkeskuksen valot.
Olin normaalia iloisempi,kun päälläni oli uusi alennusmyynnistä ostamani takki.Se on kumma miten joku asia voi saada ihmisen niin iloiseksi.Kieltämättä olisin vielä onnellisempi,jos löytäisin ihmisen rinnalleni.Sopivaa kaksilahkeista ei vaan ole sattunut kohdalle,vaikka yhden ihmisen kanssa pidin tiiviisti yhteyttä.Siitä ei tullut mitään,mutta ei maailmasta vapaat sinkkumiehet lopu.
 
Yksi mies on kiikarissa,mutta uskon,että hän ei osaa lukea signaaleja,joita lähetän.
 
Pakko myöntää,että olisi mukavaa pitkästä aikaa seurustella tai edes tapailla,mutta tuntuu vähän siltä,että savutonta sinkkumiestä ei tästä kaupungista (ainakaan tositarkoituksella)löydy.Pitänee mennä merta edemmäs kalaan,kuten jotkut sanovat.Aika näyttää miten tämän tytön käy.
 
Katsoessani taivaalle huomasin yhden yksinäisen tähden.Sitä katsoessani päässäni soi Firevisionin kappale Stars.Se on ihana kappale ja pidän kappaleen sanoista.Kyseessä oli/on kotimainen bändi.Musiikkivideokin on ihana ja söpö. <3
 
Toivoin jopa,että näkisin tähdenlennon,mutta harmikseni en sitä nähnyt.Jos olisin sen nähnyt,olisin taatusti toivonut erästä asiaa.Sitä en kerro,koska ei se toivomukseni muuten toteudu. ;)
 
Tammikuu loppuu tällä viikolla.Pian on äitini syntymäpäivä ja heti seuraavana päivänä onkin ystävänpäivä.Se on minulle yksinäinen päivä,koska vietän yksin (sitäkin)päivää.:/
 
Nyt taidan nauttia tuoksukynttilän tuoksusta ja rentoutua ja miettiä sitä miestä,jota olen jo jonkin aikaa miettinyt.. ;)
 
Moikka! :)
 

6 kommenttia:

  1. Perhana ku sais ottaa sut kainaloon ja pitää hyvänä... :p

    -Jouko-

    VastaaPoista
  2. anne on tekopyhää blogi on

    VastaaPoista
  3. moi anne minulla on isolla kullilla

    VastaaPoista
  4. Voi perhana Anne minkä menit tekemään kun sait minut koukkuun videoihisi. Taidan olla ihastunut... haluaisin sinut viekkuun, suudella ja...

    -Jouko-

    VastaaPoista
  5. Anne,Anne, oh Anne
    Anne, Anne muistan sua
    Tuon nuoren vartalon
    Nään alla auringon
    Sen joka liike suo nautinnon.

    Sinä pyörittämässä lanteitasi minua vasten, ei helkkari kun tuon saisi tapahtumaan!

    -Jouko-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa,että se ei tule tapahtumaan,koska kommenttisi ovat sen verran seksistisiä etten usko,että tulen kiinnostumaan sinusta.Olen pahoillani. :(

      Poista