sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi - uudet postaukset

Se on sitten uusi vuosi.Joulun vietin yksin ja joululahjaksi ostin saamillani joululahjarahoilla mm. työkaluja,koska minulla ei niitä aikaisemmin ollut.Pitäähän jokaisella melkein 30-vuotiaalla naisella olla työkaluja,jos pitää jotakin korjata. :)

Uuden vuoden vietin myös yksin.Söin nakkeja,sipsejä ja join hiukan siideriä,mutta en niin paljon,että kännissä olisin.

Tänä vuonna lupasin,että kerron tunteeni ihastukselleni,kiinnostukseni kohteelle,tykkäämiseni tai jopa rakkauteni kohteelle.En ole vielä tänä vuonna ihastunut kehenkään,joten hiukan mietityttää,että miten lupaukseni käy.Viime vuonna en luvannut mitään.Tarkoitin nyt lupauksellani sitä,että kertoisin tunteistani ENSIN enkä VASTA SITTEN,kun mies KERTOO TUNTEENSA ENSIN.


Netflixin tarjonnasta nautin myös tänä vuonna.Siellä on hyviä leffoja,dokkareita ja tv-sarjoja.Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota palvelua.Minusta on ihanaa syödä irtokarkkeja ja kääriytyä esim. huopaan ja katsella iPad Minilläni leffoja pimeinä iltoina. :)

Tämä käy myös hyvin leffaherkuksi.Tämä oli viime vuoden suurin jäätelörakkauteni.Vanilja ja suklaakeksit veivät kielen mennessään. :P

Pitihän sitä uudeksi vuodeksi laittaa kynnet oikein hienoksi.Musta lakka on Wild Mildin Lady in black-sävyä ja glitterlakka on Lumenen Natural Code-lakkaa.Ne sopivat hyvin yhteen. :) Lumenen lakka oli löytö alennusmyynneistä Anttilasta.Kannattaa kokeilla.

Cittarista ostin muuten eurolla hollantilaisia omenoita ja niistä tein maailman parasta omenapiirakkaa. :P

30.12. ostin itselleni Keljon Prismasta alkaneen vuoden kunniaksi ensimmäisen Muumi-mukini.Niiskuneiti oli yksi lempihahmoistani lapsena. <3

Miten sinulla meni uusi vuosi ja joulu?Mitä sait lahjaksi?

Tänä vuonna YouTube-kanavani täyttää muuten vuoden.Tuntuu tosi oudolta,että minulla on pian 100 tilaajaa ja uuden rakkaan harrastuksen löytämisestä on kohta vuosi.Olen ihan ihmeissäni.Niin nopeasti ovat nämä kuukaudet kuluneet.I can´t believe it. :)

Toivottavasti tästä vuodesta tulee päättynyttä vuotta parempi,vaikka lunta ei oikeastaan ole.
Mukavaa uuden vuoden alkua! :)

YouTube-kanavani 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti