torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!

Tämä itsenäisyyspäivä alkoi sillä,kun katsoin Uuno-elokuvan,jossa Turhapuro oli Suomen presidentti,joka halusi kuninkaaksi.Lapsena usein mietin sitä,että miksi Suomessa ei ole kuningasta.Suomesta oli vähällä tulla kuningaskunta.Sen opin historian tunnilla.Usein mietin,että millainen maa Suomi olisi,jos maatamme johtaisi kuningas ja kuningatar.


Uunon jälkeen kokkasin kukkamakaronia ja broileria.Se oli juhla-ateriani.Syömisen jälkeen lepäsin niin kauan,että Kuutamolla-elokuva alkoi.Katsoin elokuvan ja kerran vilkaisin nopeasti Linnan juhlia.Ne kiinnostivat minua paljon vähemmän,kuin elokuva.Elokuvan aikana herkuttelin Fazerin Suomi Finland-suklaalla,jossa on maitosuklaata ja valkoista suklaata.Joka itsenäisyyspäivä on pakko saada Fazerin suklaata.Se on must.



Sytytin myös tuikun itsenäisyyspäivän ja vaarini kunniaksi,joka kaatui sodassa.Vaariani en nähnyt koskaan.Hän kuoli monta vuotta ennen syntymääni.Olen kyllä nähnyt monta kuvaa vaaristani,mutta usein mietin,että millainen vaarini olisi,jos olisin tuntenut hänet edes joskus.Sitä en koskaan tule tietäämään.Toista vaarianikaan en ole koskaan tuntenut,koska hänkin on mullan alla.

Iron Sky-leffakin tuli katsottuakin,koska siinä on hauskoja kohtia.Siinä elokuvassa keljuillaan mm. amerikkalaisille.Sen elokuvan katsoin elokuvissakin ja nauroin muutamassa kohdassa.Se oli yllättävän hyvä kotimaiseksi elokuvaksi.Siinä elokuvassa on hyvä juoni ja suomalainen ohjaaja on sillä elokuvalla.Se elokuva kannattaa katsoa ehdottomasti.Tuossa on elokuvan traileri.Minusta tuo elokuva on ehdottomasti vuoden paras kotimainen elokuva.

Suomalaista musiikkiakin olen tänään paljon kuunnellut.Soittolistalla ovat olleet mm. HIM,Lordi,Anna Abreu jne.

Katson vielä yhden elokuvan ja sitten menen nukkumaan,kun tuo tuikku sammuu itsekseen.Se tuo tunnelmaa. Hyvää itsenäisyyspäivää!



5 kommenttia:

  1. Kaunis kuva susta :) Oon katsonut tosi vähän elokuvia. Oma vaarini loukkaantui sodassa ja kuoli myöhemmin melko nuorena. On se ollut raskasta aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteista Kati ja anonyymi lukija. Jokaisen läheisen kuolema ottaa takuulla koville. Se on vaan osa ihmiselämää.

      Mukavaa,kun piditte kuvasta.Ajattelin,että sellainen ns. tunnelmointikuva olisi hyvä tuohon itsenäisyyspäivän postaukseen. ;)

      Poista
  2. kaunis kuva sinusta :)

    VastaaPoista
  3. Tosi tunnelmallinen kuva susta :)
    Nyt toimii vihdoin tää kommentointikin ilman rekisteröintiö, hyvä homma!
    t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatti todellakin ottaa se yksi ruksi pois kommentointiasetuksista. ;)

      Poista