sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tältä maanantai-iltapäivä näytti kotikaupungissani

Maanantaina menin bussilla keskustaan ja päätin sitten kävellä yli kolme kilometriä kotiini.Lumiani oli mukanani ja räpsin samalla puhelimellani kuvia kulkiessani pitkin kotikaupunkini katuja.Kello oli lähempänä neljää iltapäivällä,kun kuvia räpsin.Otin kuvia eri paikoista ja liikennevaloissa seistessäni poistin huonoja kuvia puhelimestani.Ajattelin kuvia ottaessani julkaista kuvat täällä blogissani,kun uskon,että pidätte näistä kuvista.

Nauttikaa kuvista!

 Eräs kotikaupunkini puistoista.Osaatko arvata sen nimen?Puiston pihassa näkyy myös erään Jyväskylän historiaan liittyvän ihmisen patsaskin.Kyse on naispuolisesta henkilöstä.

 Jyväskylän vanhin rakennus.Tämä oli ihan pakko ikuistaa,kun kyseessä on kuitenkin reilusti yli 100-vuotias rakennus.

 Tämä kyltti oli rakennuksen vieressä.


 Tätä vesistöä sanon usein ankkalammeksi,koska täällä uiskentelee silloin tällöin ankkoja.

 "Ankkalammella" sattui ilokseni olemaan muutama sorsa uiskentelemassa.

 Kyllön terveyskeskus näytti tältä remontin aikana.

Kuten kuvasta näkyy,ulkona oli hiukan sumuista ja koleaa.Arvaapas mikä noista taloista on talo,missä juuri tällä hetkellä hakkaan läppärini näppäimistöä.. ;)

Siinä olivat maanantain kuvat. Mitäs mieltä olit kuvista?

Kuvia ei kamalasti ole tässä postauksessa,mutta uskon,että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Täällä polttelen juuri tuikkua 1. adventtisunnuntain kunniaksi ja muutama tunti sitten ripustin oveeni tuon helisevän tähden.Tämä viikko oli muutenkin jouluinen,koska keskiviikkona ostin Pietarissa asuvalle kirjekaverilleni joululahjan ja perjantaina postitin sen hänelle.Nyt on hiukan perhosia vatsassa,että mitä tuo Vicky pitää suomalaisista tuotteista.

Hyvää 1. adventtisunnuntaita blogini lukijoille! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti