perjantai 28. joulukuuta 2012

Perjantaina Pariisi,lauantaina Lontoo?

Tilipäivän kunniaksi hemmottelin itseäni kolmella kauniilla asialla ja mm. pizzalla,jota tässä parhaillaan sulattelen. :P

Eräästä kaupasta mukaani tarttui jo eilen tällainen hauska jutska..













Tuota mukia voisin käyttää maanantaisin,koska maanantait ovat minulle myrkkyä..

Tänään ihailin kolmea kaunista asiaa samassa kaupasta,mistä tuo Myrkkyä-muki löytyi.Eilen en niitä vielä ostanut,koska pankkitilini oli sen verran huonovointinen,etten voinut sitä oikein rasittaa.Tänään kuitenkin ostin ne,mitä olin jo eilen ihaillut ja tässä ne kolme kaunista asiaa ovat..Ne ovat Pariisi-,Lontoo- ja Amerikka-mukit.Tässä on kuvia niistä.

 

 
Noissa kaupungeissa haluan ehdottomasti joskus käydä.No ainakin voin ihailla noita maisemia esim. Googlen avulla ja kuvitella olevani ns. kohteessa.Amerikka olisi taatusti sellainen maa,mitä en koskaan unohtaisi,koska Suomi on pieni saari verrattuna isoon Amerikkaan.On siellä kuitenkin paljon enemmän asukkaita,kuin täällä Suomessa.Sauli Koskinen on sen verran paljon kehunut nykyistä kotimaatansa,että olen lähes täysin varma siitä,että löydän itseni vielä jonakin päivänä lentokoneesta matkalla kauas pois rakkaasta kotimaastani.Se matkaseura,-kassa ja voimassaoleva passi vaan puuttuu. ;)

Nyt sitä voisi nautiskella ns. jälkiruoasta ja tuikkujen valosta.Relax.Take it easy Mikan sanoin.

Rentouttavaa viikonloppua! :)

3 kommenttia:

  1. Voi miten kivat kaupunkimukit :)

    VastaaPoista
  2. Aloin tutkia mukien kuvia tarkemmin ja en tunnistanut tuota Notre Damen katedraalia Pariisi-mukissa. Olen itsekin haaveillut matkustelusta kyseisiin maihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S-Ryhmän kaupasta noita mukeja löytyy.Pariisi-mukista löytyy kuva mm. myös Eiffel-tornista,Riemukaaresta ja Punaisesta myllystä,josta on tehty ainakin yksi elokuva.

      Poista