perjantai 21. joulukuuta 2012

Maailmanloppu ei tullutkaan

Tänään 21.12.2012 loppui Mayakalenteri.Monet ihmiset uskoivat,että maailma loppuisi tänään.Eipä tullut maailmanloppua.Tästä aiheesta on usein puhuttu netissä ja joka kerta ovat ihmiset olleet väärässä.
Tästä löydät tietoa Mayakalenterista.

Itse olisin voinut löydä,vaikka vetoa siitä,että maailma ei lopu tänään vaan silloin,kun olen maannut vuosisatoja ja -tuhansia haudassa maan alla.Miten Maapallon elämä sitten loppuu?Itse uskon siihen teoriaan,jossa Aurinko muuttuu kirkkaammaksi ja myöhemmin siitä tulee Punainen jättiläinen,mikä johtaa sitten siihen,että elämä Maapallolla loppuu.En siis usko siihen,että esim. todella iso asteroidi osuu Maahan jne.Minusta tuossa Aurinko-teoriassa on enemmän järkeä.Oheisesta linkistä löydät tietoa Auringon kuolemasta ja siitä miten Maapallolle käy,kun maailmanloppu koittaa.

Tietoa Auringon kuolemasta.

Maapallon elämän loppumisesta on tehty paljon elokuvia ja tänään näemme tv:stä elokuvan 2012,jossa käsitellään juuri tätä Mayakalenteria jne.Ohessa on elokuvan traileri.



Minusta "The Day After Tomorrow" on noista maailmanloppuelokuvista tähän asti paras.Juoni on mielenkiintoinen ja siinä elokuvassa käsitellään ajankohtaisia asioita kuten esimerkiksi ilmaston lämpenemistä ja jäätiköiden sulamista.



Mitä mieltä sinä olet maailmanlopusta ja siihen liittyvistä ennustuksista?Vouhotetaanko sinusta liikaa maailmanlopusta ja niistä ennustuksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti