maanantai 10. joulukuuta 2012

Nimpparina herkuteltiin

Sunnuntaina oli nimipäiväni.Silloin katsoin kaksi Bridget Jones-elokuvaa(=Bridget Jones - Elämäni sinkkuna ja Bridget Jones - Elämä jatkuu),kun satun omistamaan molemmat elokuvat dvd:nä.Jonesiin on minusta helppo samaistua,koska olen itsekin sinkku ja epäonnistun usein ihmissuhteissani ja jokainen on taatusti saanut takapakkia rakkausrintamalla.


Jatko-osakin on mielestäni tosi hauska elokuva,kuten trailerista voit sen huomata.Bridgetille sattuu ja tapahtuu.Harmi vaan,että en ole näitä BJ-kirjoja lukenut,joista nämä elokuvat tehtiin.Enköhän ne ehdi jossakin vaiheessa lukaista.

Elokuvien katsomisen ohessa hemmottelin itseäni syömällä kananugetteja herkullisen dipin kera.Jälkiruokana söin Jättiksen.Illemmalla herkuttelin suklaamuffinsseilla.:P

Seuraava nimipäivä onkin sitten yli kahdeksan kuukauden päästä.Pitää sitä itseään edes nimipäivinään jotenkin hemmotella.

Loppupäivä menikin sitten nukkuessa,kun minua jostakin syystä nukutti kamalasti.Ainakin tuli akut ladattua täyteen ja nautittua hiukan elämästä ja mukavasta koti-illasta.

BJ-Elämäni sinkkuna-elokuva menee muuten parhaillaan Subilla.Kannattaa katsoa se elokuva,jos haluaa nauraa Bridgetille.Mukavaa maanantai-illan jatkoa sinne ruutujen toiselle puolelle! :)

4 kommenttia:

  1. Myöhästyneet nimpparionnittelut! Nuo Bridget Jones -leffat ovat myös mun mielestä tosi mainioita, olen nähnyt molemmat ja lukenut myös ne kirjat. t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi onnittelusta! :) Mukavaa tietää,että en ole ainoa BJ-fani.Ensi viikolla taitaa tullakin BJ-leffa myös. ;)

      Poista
  2. Hei täällä yksi BJ fani myös! Ootko lukenut Helen Fieldingin Olivia Joules ja ylivilkas mielikuvitus -kirjaa?? Tosi hauska!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lukenut Helen Fieldingin kirjoja ollenkaan. :I Muista osallistua Joulukisaan. ;)

      Poista