keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Anne elokuva-arvostelijana osa 1

Eilen kävin elokuvissa,kun ostin saamillani joululahjarahoilla mm. Finnkinon Joululiput,kun käyn aika usein elokuvissa.Kävin yksin elokuvissa,mutta se ei minua haitannut,koska olen aikaisemminkin elokuvissa yksin käynyt.

Elokuva alkoi neljän aikoihin iltapäivällä ja se kesti n. kaksi tuntia 50 minuuttia.Siis melkein kolme tuntia.Katsoin viime vuonna Yön ritarin paluun ja sekin kesti suurinpiirtein yhtä kauan.No toisaalta ulkomaalaiset elokuvat kestävät yleensä reippaasti yli kaksi tuntia,kun taas kotimaiset elokuvat ovat useimmiten huomattavasti lyhyempiä.

Elokuva,jonka katsoin,oli Hobitti - Unohtumaton matka,joka on Hobitti-elokuvien 1. elokuva.Elokuvan juoni oli mielenkiintoinen ja siitä ei toimintaa puuttunut.Elokuvan pituus olisi voinut olla vaan lyhyempi.Kun elokuva loppui,se jäi jotenkin kesken,mistä päättelin,että jatko-osa tulee varmasti.

Hobitti-kirjoja en ole lukenut,mutta tässä juuri mietiskelen sitä,että pitäisikö hankkia nuo Hobitti-kirjat ja sitten verrata niitä elokuviin ja sitten siinä samalla näkisi,että kumpi on parempi - elokuva vai kirja.

Minun on pakko tunnustaa,että olen J.R.R. Tolkien-fani.En ole kaikkia hänen kirjojansa lukenut,mutta minusta Taru Sormusten Herrasta-kirjat ja elokuvat ovat hyvin mielenkiintoisia.Tiesitkö muuten,että J.R.R. sai inspiraatiota kirjoihinsa Kalevalasta?

Tässä on elokuvan traileri.

Elokuva tuli ensi-iltaan 12.12.2012.Suosittelen elokuvaa kaikille,jotka pitävät Tolkienin kirjoista. ;)

Tuli muuten testattua jouluun alussa 1. kerran Estrellan "Hobitti-sipsejä".Tein sipsitestistä videon ja se löytyy YouTubesta nickillä Anzuli85.Sipsejä löytyy kaupoista,mutta en tiedä,että kuinka kauan ne ovat myynnissä.Katso sipsitestivideo,niin tiedät,että miltä nuo "Hobitti-sipsit" näyttävät.


6 kommenttia:

  1. Moi, ihan mielenkiintoinen toi idea sipsitestistä, mutta video oli ehkä vähän turhan pitkä... Mutta alkoi kyllä heti tehdä niitä mieli! Leffaa en oo nähnyt, ja tuskin menen katsomaankaan kun en tuon tyyppisistä tykkää. Mieluummin jotain draamaa ja ehkä vähän romantiikkaakin, eikä missään nimessä mitään sci-fiä mulle :)
    Olisko mahdollista vaihtaa sun kirjoitusten tekstin väri vaikka valkoiseksi, kun tummalta pohjalta on vaikea saada selvää tummasta tekstistä? Vai olenko mä ainoa jonka mielestä se on hankalaa :)
    T. Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkasin juuri taustan väriä ja harmaa väri oli vaalein väri,mikä tuolla oli. :)

      Poista
  2. Lisaa testaus-videoita! tosi kiva katsella :) t. Mikko

    VastaaPoista
  3. ihan mitä vaan satut ostaan. Olis kiva nähdä vaik jotain kokkailu-videoita kans jne t. Mike

    VastaaPoista