lauantai 12. tammikuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää isä!

Tänään on isäni syntymäpäivä.Menen myöhemmin tänään katsomaan vanhempiani ja vien samalla isälleni hänen syntymäpäivälahjansa.En saanut viime yönä ollenkaan unta,kun mietin kovasti sitä,että pitääkö hän lahjoistaan.Miehelle on vaan niin vaikeaa ostaa mitään,vaikka hänet olisi tuntenut koko elämänsä.Niin se vaan  on.Äidille on paljon helpompaa ostaa lahjoja,kun tiedän suurinpiirtein,että mistä hän pitää.

Lahjojen lisäksi vien isälleni mustikkapiirakkaa ja lettuja,joita eilen tein.En tiedä,että haluaako hän syödä talvella lettuja,mutta ainakin ajatus on tärkein.Mustikkapiirakka hänelle ainakin kelpaa.Siitä olen varma.

Illemmalla voinkin nauttia sitten saunasta ja mm. Putouksesta.Olen melko varma siitä,että tulevana yönä uni maittaa univelkojen takia.Sen sitä saa,kun miettii syntymäpäivälahjoja koko yön.Ei edes Alien Vs. Predator-elokuva saanut ajatuksia muualle tästä päivästä.

En voi muuta,kuin toivoa,että isä tykkää edes yhdestä lahjastansa ja ei stressaa tänään kuten yleensä.Minusta syntymäpäivänä pitää rentoutua,unohtaa murheet hetkeksi ja hemmotella itseään.Isä harvoin hemmottelee itseään.Ehkä hän ajattelee,että se on vaan niitä naisten juttuja.

Sitä voisi vielä syödä ja sitten lähteä kotikulmille.See you later!

5 kommenttia:

  1. mullekki kelpais fazerin mustikkapiirakka! :-)-Janne

    VastaaPoista
  2. Hei, mihinköhän kaikki aiemmat kommentit ovat hävinneet? toivottavasti löytyvät jostain takaisin! Kiva että sait taustavärin vaihdettua, nyt on taas helpompi lukea postauksia.
    Toivottavasti lahjat ja letut olivat mieleisiä :)
    t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virpi:Itse näen kommentit hyvin,kun luen yleensä kommentit puhelimeni avulla.En tiedä,että missä kohtaa asetuksia ovat nämä kommenttikentän asetukset. :/

      Poista
  3. pitiko letuista? t.elisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä,isäni piti letuista.Eilen soitin äidilleni ja hän kertoi,että letut on jo syöty. :)

      Poista