maanantai 21. tammikuuta 2013

Nämä ovat ö-luokan kuvia


Viikonloppuna räpsin läppärini webcameralla kuvia.Kuvan laatu ei ole kummoinen,mutta halusin vaan kokeilla pitkästä aikaa,että millaisia kuvia sillä oikein saa otettua,kun tällä hetkellä minulla ei ole muuta kameraa käytössä,kun digikameraa en enää omista ja Lumiakin on jonkin aikaa muualla..


Kuten kuvista voi nähdä,hiukseni ovat jo sen verran pitkät,että pystyin laittamaan hiukseni kuin eräs kaunis naishenkilö eräässä elokuvassa.Osaako kukaan arvata,ketä tarkoitan?Sanotaan nyt vinkkinä se,että kyseiset elokuvat ovat nörttien suosiossa ja vihaiset linnutkin liittyvät noihin elokuviin nykyaikana.Joko arvaat?

 

Kieltämättä on hiukan orpo olo ilman Lumiaani,mutta enköhän saa sen viimeistään helmikuussa takaisin.Tuota alinta kuvaa en ottanut webcamerallani vaan entisellä digikamerallani,joka hajosi juuri ennen vuoden vaihtumista. Digikamerani ei näköjään kestänyt pärstääni enää yhtään ja hajosi noin puolta tuntia ennen vuoden vaihtumista. :D

Tässä voisi vielä yhden elokuvan katsoa ja mennä sitten unten maille,kun tuota univelkaa on hiukan kertynyt. Toivottavasti kuvat eivät ole (kovin)karseita.

Mukavaa päivän/ illan jatkoa!(Mihin aikaan nyt satutkaan lukemaan tämän tekstin.)

See you later,alligator(s)! :)

P.S. Tietääkö kukaan lukijoistani muuten hyvää verkkokauppaa,missä voisi myydä omia tavararoitaan ilmaiseksi?Nyt puhun jostakin muusta paikasta,kuin Huuto.net.

Lukekaa muuten Buzzausblogini uusin postaus,jossa kerron Dove-kampanjan tulokset. http://bloggaavabuzzador.blogspot.com


6 kommenttia:

  1. Hei, jo ilman vihjeitä oli päivänselvää, keneltä kaunottarelta kampaus oli kopioitu: prinsessa Leialta :) Kampaus muuten sopii sinulle tosi hyvin!
    t.Virpi

    VastaaPoista
  2. Kiva kampaus ja kauniit kynnet ylimmässä kuvassa :)

    VastaaPoista
  3. sulle sopii pidempi tukka paljon paremmin, pidä tuo! toivoo Mari

    VastaaPoista
  4. Helou Virpi,Kati ja Mari!

    Virpi, kiva,kun tykkäsit kampauksesta.Vielä,kun osaisin tehdä tuon kampauksen siten,että se ei olisi niin epätasainen.

    Kati: Ylimmässä kuvassa on antamaasi kynsilakkaa. ;)

    Mari: Näin kylminä vuodenaikoina pidän pidempiä hiuksia,kuin yleensä.Kun lumet sulaa ja ilmat lämpenevät,ovat hiukseni lyhyemmät,kun hiukseni ovat niin paksut ja sitten samalla lähtee kaksihaaraisiakin pois. :)

    VastaaPoista
  5. Noista verkkokaupoista suosittelen ehdottomasti tori.fi:tä. Olen tehnyt siellä monet hyvät kaupat. :) t.anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin yritän myydä siellä kaikenlaista tavaraa,Anna. Muista osallistua kilpailuun,niin voit voittaa lahjan itselesi ja ystävällesi. Uusimmasta postauksesta löytyy ohjeet.

      Poista