lauantai 5. tammikuuta 2013

Pieni pala Venäjää

Perjantaiaamuna sain aivan ihanan joululahjan Pietarista asti kirjekaveriltani.Avasin kirjekuoren innoissani ja siellä oli ihanan joulukortin lisäksi neljä todella kaunista lahjaa.En voinut muuta,kuin ihailla noita lahjojani.


Nuo ovat sellaisia pahvisia juttuja.Mukin alusena en kehtaa noita käyttää,koska ne ovat niin hienoja.En viitsi myöskään tehdä niihin reikiä,jotta voisin ne laittaa seinälle.En oikein kirkoista välitä,mutta tuo kuva Pietarin kauniista kirkosta on upea.Komisario Palmu-elokuvassa näkyy tuo sama kirkko.

Kuuntelen tässä samalla vuoden 2012 Top 100-listaa.Tekstiä tulee paremmin,kun kuuntelen musiikkia.Music =life.Niin se vaan on.Ilman musiikkia en voi elää.Joskus mietin,että minkälaista olisi elämä ilman musiikkia.Se olisi varmaan hyvin erilaista.Vaikea ajatella sitä enempää,kun kuitenkin musiikkia tältä planeetalta löytyy paljon erilaista.Jokaiselle löytyy musiikkia.

Asiasta toiseen.Tänään alkaa PUTOUS.Kirjoitan sen isolla,koska olen jo alusta asti sitä seurannut.Tämän illan Putous alkaa puoli kahdeksalta Maikkarilta ja tallennan sen digiboksilleni ja katson sen saunan jälkeen.Toivon vaan,että digiboksini ei mene sekaisin,kuten silloin tällöin.

Yksi Putouksen sketsihahmosuosikeistani oli Mikko Zetterberg,joka etsi itselleen emäntää.Krista Kosonen on kyllä todella hauska näyttelijä.Aku Hirviniemi on toinen suosikkini.Hyvänä kolmosena tulee Jussi Vatanen.

Siinä on yksi hauska laulu Putouksesta.

Nyt ei muuta,kuin odottelemaan Putouksen alkamista.See you later! :)

7 kommenttia:

  1. Mullekin musiikki on tosi tärkeää ja siitä saan paljon iloa.

    VastaaPoista
  2. Kuka oli sun suosikki uusista putous-hahmoista? T. Titti

    VastaaPoista
  3. Titti,jos tarkoitat tämän vuoden hahmoja,niin Hänman on suosikkini tällä hetkellä.Hän puhuu niin huvittavasti. :D

    VastaaPoista
  4. Kaunis meikki profiilikuvassasi :)

    VastaaPoista
  5. Lumenen tuotteilla saa ihmeitä aikaan. ;) T. Anne

    VastaaPoista
  6. Hei, ootko muuten vaihtanut tätä blogitekstin taustaväriä tummemmaksi, kun mun mielestä nyt näitä viimeisiä tekstejä on ollut hieman vaikea lukea. Eli teksti ei meinaa erottua tummasta taustasta. Voiskohan sitä vaihtaa?
    Onko sulla muuten paljon kirjekavereita? Tuli vaan mieleen kun aiemminkin jo videoblogissa mainitsit suomalaisesta kirjekaverista ja nyt tuosta venäläisestä.
    t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muokkasin juuri ulkoasuasetuksia.Suurin osa ulkomaalaisistak-kamuistani asuu Amerikassa.Tarkkaa k-kamujeni lukumäärää en osaa sanoa.

      Poista