perjantai 18. tammikuuta 2013

Oh Johnny boy!

Pidän hyvistä elokuvista.Varsinkin,jos niissä esiintyy karismaattinen ja komea näyttelijä nimeltä Johnny Depp.Hänessä on samaa karismaa ja komeutta,kuin esimerkiksi edesmenneessä Tauno Palossa ja Heath Ledgerissä.

Muistan,kun näin ensimmäisen elokuvan,jossa Johnny Depp näytteli.Se oli Pirates Of The Caribbean - Mustan Helmen kirous.Siinä Depp näytteli Jack Sparrow-nimistä merirosvoa.Tuohon rooliin hän palaa kuulemma vielä ainakin kerran.Jatko-osaa tai -osia odotan jo innolla.

Minusta Johnny näyttelee tosi hyvin.En ole nähnyt yhtään elokuvaa,jossa hän ei olisi panostanut roolihahmoonsa.Hänen legendaarisimpiin roolihahmoihinsa kuuluu myös Edward-niminen mies,jonka käsien tilalla on sakset.Se oli Johnnyn ja Tim Burtonin ensimmäinen yhteistyö.He ovat jatkaneet yhteistyötänsä jo vuosia.Minusta Tim Burton + Johnny Depp ovat yhteensä jättipotti.En ole yhtäkään elokuvaa inhonnut,jonka on Burton ohjannut.

Tim Burtonin goottihenkinen ohjaus näkyy hyvin Saksikäsi Edwardissa,Dark Shadows-leffassa ja varsinkin Fleet Streetin paholaisparturissa.Minusta tuo goottihenkisyys käy hyvin varsinkin Dark Shadowsiin.


Dark Shadowsissa Depp nähdään vampyyrinä.Sitä en elokuvissa nähnyt,mutta dvd:llä minulla on tuo elokuva ja suosittelen sitä Depp-faneille.


Muistaakseni tänä vuonna tulee ensi-iltaan elokuva,jossa Depp esittää intiaania.Häntä ei pysty erottamaan ainakaan heti.Sen voin sanoa.Uskon,että Depp esittää intiaania hyvin,koska hänessä on kuitenkin hiukan intiaaniverta.Viime vuonna näin tuon elokuvan julisteen ja sen verran kiinnostuin siitä elokuvasta,että se on pakko nähdä,kunhan se tulee ensin ensi-iltaan.



Tällä hetkellä TV5-kanava hemmottelee Depp-faneja elokuvalla,jossa Depp näyttelee pankkirosvoa.Näin tuon elokuvan elokuvateatterissa ja pidin elokuvasta.Depp on niin isäni näköinen tuossa elokuvassa.Siis inttiajan isääni hän muistuttaa paljon.Tuo elokuva kannattaa ehdottomasti katsoa.Public Enemies on elokuvan nimi. ;)

Johnny Depp Wikipediassa.
Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Pitäisikin katsoa Saksikäsi Edward, koska siitä on niin pitkä aika kun olen nähnyt sen, että en muista enää mitään. Haluan nähdä myös nämä muut elokuvat. Pidän Johnny Deppistä paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanava FOX näytti kyseisen leffan joulupyhinä ja pitihän se tietysti katsoa,vaikka minulla se dvd:nä onkin.Cdon.com taitaa vielä myydä kyseistä elokuvaa.

      Poista
  2. Katsoin Dark Shadows -trailerin. Vaikuttaa erinomaiselta elokuvalta. En tiedä uskaltaisinko katsoa kun en ole katsonut kauhuelokuvia vuosikausiin :/

    VastaaPoista
  3. Hyvä että kommentit tulivat vihdoin takaisin näkyviin, olivat tosiaan noin viikon kaikki ihan kadoksissa, mistä lie syystä... Itse en ole erityinen Johnny Depp -fani ja taitavat olla näkemättä kaikki nuo edellä esittelemäsi leffat... Mutta hyvä idea tehdä tämänkin tyylisiä postauksia!
    t.Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati: Loppu viikosta tulee tuo Fleet Streetin Paholaisparturi telkkarista,jos haluat nauttia Johnnyn lauluäänestä. ;)

      Virpi: Jokainen pitää ihan eri näyttelijöistä,joten jokaista on vaikea miellyttää,mutta sellaista elämä on. :)

      Poista